Гамата на YORK® YLRA с въздушно охлаждане, Scroll компресор термопомпа, осигурява охлаждане и отопление за всички климатични приложения с висока производителност.

Гамата YLRA има 6 модела от 200 до 330 кВт, с номинална капацитет 181-307 кВт в режим на охлаждане и 200-327 кВт в режим на отопление. До 3.99 ESEER с EC вентилатори.

С изключение на вентилаторите, всичките 6 модела са с една и съща конфигурация на базовият модел (структура, ел.табло, компресори и въздушни кондензатори).

Оборудването е сертифицирано по Eurovent.

 

 

 

Версии:

  • Основна версия Low Noise (BLN):Тези модели са оборудвани с делта свързани вентилатори, работещи при фиксирани обороти в минута и компресорни кутии за намаляване на шума.
  • Super Low Noise версия (SLN):Тези модели са оборудвани със специални инверторни вентилатори, задвижвани от ЕC (електронен вид безчетков), снабдени с променлив регулатор на скоростта, който позволява на вентилаторите да работят при много ниски обороти. Водоохладителите са снабдени с компресорни кутии и шумоизолираща опаковка за компресори намаляваща значително на шума.
  • Моделът на BLN също е на разположение във версия ЕС (разработен за висока сезонна ефективност), който има същото оборудване, както този на стандартния BLN модел, и в допълнение е оборудван със специални инверторни вентилатори, задвижвани от ЕС (електронен вид безчетков) двигател с интегриран електронен инвертор, за да се гарантира ниска консумация на енергия.